zaterdag 7 januari 2012

Wat een drama...

Even een leuk cadeautje maken dacht ik, totdat ik het helemaal verprutste..
Had ik een mooi koetje geborduurt, dacht ik het even makkelijk in te kunnen kleuren met textiel stiften maar dat bleek niet zo gemakkelijk te gaan als ik dacht!
Ik had het nog uitgeprobeert op een oude zakdoek, of het wel mooi strak werd enzo. Nou het zag er prima uit dus inkleuren maar..

Jammer genoeg bleek het op deze stof niet zo strak te gaan en liep de inkt uit waardoor mijn cadeautje was verpest.
Hoe ga ik dit nou weer mooi krijgen??
Wasmachine? Na een wasbeurt nog niks verandert, watervaste inkt..
Bleekwater? Dat moet het zijn, dus weer even proberen, oh gaat prima.. maar op deze stof dus NIET.. Dikke gele vlek eromheen maar de inkt was nog niet eens lichter geworden..
Nou dan maar weer in de wasmachine en er maar wat bij op borduren om de vlekken weg te werken.. Toen kwam het grootste drama, het bleekwater had er een gat in veroorzaakt..
Ik kan het niet meer aanzien, en ik begin dus maar weer helemaal opnieuw.. Ik heb tog nog even de tijd voordat het af moet zijn! Het resultaat is nog een verassing!!


1 opmerking:

  1. Ah wat jammer! Wel leuk koetje trouwens! Ja ik heb t ook een keer gehad, je moet goed uitkijken op welk soort stof je het doet. Bij de een loopt het inkt helemaal uit en bij ander niet.. naja succes er verder mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als jullie je mening hier achter laten!