dinsdag 25 september 2012

Schilderij

Gister heb ik maar eens even mijn 2 schilderijen afgemaakt welke nog in een hoekje stonden stoffig te worden..
De paarse hier onder stond er misschien al wel 2 jaar ofzo, had nooit geen inspiratie meer.. Nu dus nog steeds niet, heb alleen even de witte lijnen overgeschilderd en nu stop ik er maar weer mee! Misschien dat ik hem maar zo moet laten, of misschien bedenk ik ooit nog wat.. Of hebben jullie een idee? Ik vind hem nog niet echt 'af'..
Zien jullie er ook een vrouw in? Zo ja, dan is goed gelukt!

 
 
Dit schilderij hieronder ben ik paar weken terug mee begonnen, maar dat slordige schilderen is niet echt mijn ding.. Het word altijd te netjes en te strak.. En met de verf welke ik gebruikt heb wouden de verschillende kleuren niet echt lukken, omdat als de verf weer nat werd hij weer mengt met de verf welke je erop wilt hebben.
Het idee komt van een schilderij welke ik op internet zag, ze zijn best bekent.. Alleen kan ik er zo even niet op komen! Oeps! Laat de foto er ook maar niet bij zien, als ik ga vergelijken valt het altijd zo tegen. Achteraf heb ik ook spijt dat ik de achtergrond wit heb gedaan..
Lekker negatief, maar verder ben ik best tevreden hoor! :-P6 opmerkingen:

 1. Wow mooi gemaakt! En leuk dat het zulke verschillende werken zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het bovenste is erg mooi, ik zag er meteen een vrouw in. Er moet verder ook niets meer bij vind ik. Het onderste is niet echt mijn ding, maar het is wel heel mooi gemaakt hoor!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik zie de vrouw duidelijk. Vind het onderste echt super gaaf! De andere ook wel, maar als je zegt dat ie niet af is, zal ik hem niet beoordelen, nog. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind de bovenste wel af hoor daar moet niets meer bij dat leid alleen maar af
  en de onderse vind ik erg leuk
  ik hou wel van koeien deze is grappig en erg kleurrijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze allebei erg leuk, die met die koe is erg kleurrijk :) Maar met die vrouw vind ik erg origineel, ik zou er niks meer aan doen. Toen ik hem zag vond ik hem alleen maar mooi, ik dacht niet: hee dat schilderij is nog niet af haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als jullie je mening hier achter laten!