zaterdag 1 september 2012

Zpagetti haakgaren

Ik heb 2 bollen zpagetti haakgaren van de kruidvat, wou er graag een vloerkleed mee haken. Dus ik druk op internet gezocht naar een leuk patroontje..
Vandaag eindelijk iets gevonden wat me aanstaat. Dit kleedje! Het patroon is niet bedoeld voor zpagetti, maar mij leek dat dat dus best kon.. Na de hele avond al te zitten haken, merk ik nu dus dat het niet plat meer is.. Balen, bij alles wat ik haak of brei kan ik het naar een tijdje weer gaan uithalen omdat het niet zo wordt zoals ik het hebben wil.. Heel frustrerend!
Dus nu ga ik maar weer een stuk uithalen om te kijken of ik het probleem eruit kan krijgen..

9 opmerkingen:

 1. Oei... herkenbaar de frustratie... Zpaghetti is ook wel lastig om recht/plat te houden denk ik. Maar oefening baart kunst, heel veel succes!! Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind zpaghetti helemaal niet fijn om mee te haken,had su ook 2 klossen van het kruidvat nog liggen en heb daar het kattenkorfje van gehaakt voor onze Maine Coon

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is wel een prachtig kleed om te zien!!!
  Ik kan zek
  Ik kan zelf helemaal niet haken dus vindt het erg knap gedaan!!
  Groetjes anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar dat uithalen, dat doe ik minstens 1 x per werkje dat ik maak ;) en inderdaad die zpaghetti haakt gewoon moeilijk, succes nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi patroontje! Ik hoop dat het lukt met de spaghetti. Succes!

  Groetjes,
  Lybrich

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij echtstudio verkopen ze een patroon van dit vloerkleed voor ribbon xl kan je ook zpagetti dan voor gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je een mailtje stuurt naar hooked.nl met de vraag voor een patroon krijg je die gratis opgestuurd. Zo kom ik ook aan mijn vloerkleed :) succes Gr. Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig patroon, ik ben ook begonnen met die garen probeerde een tas te haken, had de bollen bij blokker gekocht maar het lukt me niet bij mij gaat de draad ook naar binnen en bovendien snapte ik niks van het patroon, dit patroon vind ik erg mooi.

  Heel knap maar wie weet probeer ik ook eens een kleed, moet alleen nog een mooi patroon vinden.

  groetjes Hedy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk, ik heb ook twee bollen zpaghetti en ik heb een tas gamaakt, maar nu zoek ik nog een ander ideetje wat ik kan doen met de tweede bol

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als jullie je mening hier achter laten!