maandag 25 februari 2013

Memoborden gemaakt

Een paar jaar geleden heb ik stage gelopen bij de trendhopper, ik heb daar een toen het stylinghok wat opgeruimd. Toen wouden ze 3 van deze lijsten welke je hieronder ziet weg gooien.. Maar dat is toch zonde!! Dus die heb ik toen maar mee naar huis genomen!
De lijsten waren eerst zwart, toen heb ik ze thuis een keertje paars geschilderd en ze hebben in de woonkamer gehangen. Nu lagen ze al weer een tijdje op zolder dus heb ik er memoborden van gemaakt.
Samen met mijn moeder ga ik 7 juli op de ganzenmarkt in Gelselaar staan. Hier willen wij onze zelf gemaakte spullen en brocante vondsten verkopen. Hier wil ik deze memoborden ook gaan verkopen.
 
Ik heb de lijsten wit geschilderd en wat doorgeschuurd. Bij 2 lijsten heb ik er kippengaas achter gemaakt, wat een vervelend werkje was dat.. En bij de andere heb ik er een stofje achter gemaakt waar je met spelden wat aan vast kunt maken.
 
 

Ook heb ik prijskaartjes gemaakt van oude houten puzzels! Daar ben ik best druk mee geweest, aangezien ik meer dan 150 puzzelstukjes wit geverfd heb, gaatjes in geboord en een touwtje aanvast gemaakt. Ik vind ze orgineel! :-)6 opmerkingen:

 1. Super leuk!!
  Staat mooi op een meidenkamer.
  Lieve groetjes Wanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, ga je mooi volgen, zie ik allemaal leuke
  ideetjes.

  Doei Doei Greet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn je memoborden leuk geworden. En je prijskaartjes vind ik gewoon geniaal! Misschien ga ik dit idee wel eens van je overnemen. Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik ga je volgen!
  Volg je terug?
  Lieve groet Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke blog heb je. Je bent bijna net zo oud als ik en ook super creatief! Heel erg leuk hoor. Gaaf dat je op markten gaat staan met je eigen waarde! Lef hoor, ik ga je volgen. Lieve-groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als jullie je mening hier achter laten!