woensdag 6 februari 2013

Mijn stage bij WillysWarenhuis


 Ik loop stage bij WillysWarenhuis, dit is een luxe tweedehands winkel in Wageningen. Ze heeft 2 winkels in het centrum van Wageningen, de grote winkel zie je hierboven op de foto. Daar heb ik elke dinsdag geholpen in de winkel, aankomende week is mijn laatste stage dag. Ik had een opdracht van school mee gekregen, ik moest een swotanalyse en een verslag over de 7 p's maken. Hier was ik sochtends mee bezig en smiddags ging ik dan bezig in de winkel! Hier onder kunnen jullie de etalage zien welke ik afgelopen dinsdag gemaakt heb.

 
Op deze foto zie je hoe de etalage er eerst uitzag, een beetje een rommeltje zonder een duidelijke compositie. ^
 

Ik heb alle kleine spulletjes eruit gehaalt en terug gezet in de winkel, de grote spullen heb ik gehouden om een hoge basis te houden.
 

 
 
De foto's zijn niet allemaal even duidelijk doordat ik de foto's in het raam heb gemaakt.
Hieronder nog een paar foto's uit de winkel.
 

 
 
Het was een hele leuk stage, heel anders dan bij mijn andere stageplekken. Het is alleen zo ver reizen.. 2 uur heen en 2 uur terug, pffff ;-)
 


3 opmerkingen:

 1. Wauw! Leuke winkel. Daar zou ik wel een keer willen rondneuzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie etalages, en je praat er al zo professioneel over met hoogte houden enzo haha! Ik zie heel veel mooie spullen (kastjes!) voorbij komen! En zie ik jou daar nou met een schort aan staan op de foto???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat mag ook wel, ga al 4 jaar naar school om dat te leren! :-)

   En dat heb je goed gezien ja! haha!

   Verwijderen

Ik vind het leuk als jullie je mening hier achter laten!