woensdag 18 september 2013

Webshop geopend!

Jullie heb lang niets van mij gehoord, maar in die tijd heb ik toch best veel gedaan!
Ik heb jullie een tijdje geleden al verteld dat ik mee hielp met de brocante markt '
Vive La France' in Hummelo als stage opdracht. Toen mij school zag hoe groot deze opdracht was kon ik dit als examen opdracht gaan doen. Hier tijdens mijn stage in Hummelo dus lekker druk mee geweest!
En de brocante markt was een groot succes!! Wat een drukte op beide dagen en iedereen was heel enthousiast! De dinsdag er op heb ik alles toe moet lichten aan mijn 2 examinatoren, heel spannend. Dit was het beslissende moment of ik zou gaan slagen of niet.
Alles verliep goed en ik kreeg na wat overleggen te horen dat ik geslaagd was.. En niet zomaar geslaagd.. Ik ben excellent geslaagd!


In de zomervakantie heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik begonnen met het maken van een webshop. De webshop heeft de naam 'Liefde van toen' gekregen. Wat me nog heel wat denk werk gekost heeft, moeilijk om een toepasselijke naam te bedenken. Op maandag 9 september heb ik de webshop geopend! Allemaal hartstikke spannend!
Nu druk met reclame maken, deze week sta ik in het Berkelland nieuws, de weekkrant hier in de regio. 
Dus ik zou zeggen, neem eens een kijkje op www.liefdevantoen.nl


Afgelopen zondag ook nog op de brocante markt in Nijverdal gestaan! Het was een gezellig en gelukkig droge dag met veel bezoekers! 
Zo zag mijn kraam eruit!3 opmerkingen:

 1. Wauw wat ontzettend leuk
  Proficiat omdat je zo mooi bent geslaagd en proficiat met jou webwinkel. Leuke toepasselijke naam heb je bedacht.
  Succes ermee
  Gr chris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als jullie je mening hier achter laten!